Podrum "Tikveš"
Aleksandrija Cabarnet (0,75 l) 
Kvalitetno suvo crveno vino sa geografskim poreklom iz tikveškog vinogorja proizvedeno od vinske sorte grožđa "Cabernet souvignon". Vino odlikuje tamnocrvena rubin boja, karakterističan buke i harmoničan ukus. Preporučuje se uz meso sa roštilja i divljač.

Aleksandrija rizling (0,75 l)
Kvalitetno suvo belo vino sa geografskim poreklom iz tikveškog vinogorja proizvedeno od vinske sorte grožđa "Riesling". Vino odlikuje zelenkastožuta boja, karakterističan miris i svež ukus. Preporučuje se uz ribu i morske specijalitete.

Podrum "13. juli"

Krstač (0,75 l)
Izvanredno vino kontrolisanog porekla i kvaliteta, proizvodi se od istoimene sorte grožđa koje se uzgaja u podgoričkom vinogorju. Karakteristike za raspoznavanje Krstača su njegova izuzetna punoća, skladno razvijen buke i svetložuta boja. Proizvodi se u ograničenim količinama isključivo u okviru crnogorskog regiona.

Vranac Pro Korde (0,75 l)
Vino kontrolisanog porekla i kvaliteta, proizvedeno od autohtone sorte grožđa iz podgoričkog vinogorja. Vino tamnocrvene rubin boje, puno, harmonično, izuzetno tipičnog bukea.


Podrum "Čoka"

Muskat Otonel (0,75 l) 
Stono suvo belo vino

Ždrepčeva krv (0,75 l)
Autentičan proizvod koji je nastao pažljivim odabiranjem nekoliko sorti vina. Profilisanost bukea rasplamsava vatru i budi zaboravljene čežnje – takav osećaj želimo da i sami doživite, pridružite nam se!


Podrum "Aleksandrović"

Trijumf (0,75 l)
Nastavljajući tradiciju svog oca kralja Petra I Karađorđevića – kralj Aleksandar Karađorđević je počeo proizvodnju i punjenje najkvalitetnijeg vina oplenačkog vinogorja među kojima se posebnim kvalitetom isticalo suvo belo vino Trijumf. Šezdeset godina kasnije, zahvaljujući kraljevom podrumaru Živanu Tadiću, strogo čuvana tajna proizvodnje Trijumfa vratila se na Oplenac.

Euforija (0,75 l)
Ružičasto poluslatko vino.

Harizma (0,75 l)
Harizma "Shardonea" prevashodno se ogleda u bujnim aromama i raskošnom ukusu. Vino se odlikuje intenzivnim mirisom, trajnim aromatskim kompleksom i punoćom ukusa.


Vina Hercegovine

Žilavka (0,75 l)
Podrum "Andrija" – mostarsko vinogorje. Suvo vrhunsko belo vino sa kontrolisanim poreklom.


Vina Hrvatske

Postup (0,75 l)
Vrhunsko crveno suvo vino kontrolisanog porekla.

Malvazija vodnjak (0,75 l)
Kvalitetno belo polusuvo vino sa geografskim poreklom.

Plavac (0,75 l)
Kvalitetno crveno suvo vino kontrolisanog porekla.

Dingač (0,75 l)
Crveno polusuvo vino.


Domaća vina
Domaće crno vino (1,00 l)

Domaće belo vino (1,00 l)