Vinarija Jokić

Pošip Jokić (0,75 l) 
Suvo belo vino 14,1%  vol. Iako tradicionalno vezan za ostrva, ovde sadrži posebne mikroklimatske elemente koji ga odlikuju jedinstvenim uticajem Velebita i mora, u centru je pažnje na svim degustacijama.

Maraština Jokić (0,75 l) 
Suvo belo vino sa 12,7%  vol. alkohola je već višestruki šampion u svojoj kategoriji.

Chardonnay Jokić (0,75 l) 
Suvo belo vino sa čak 15,2%  vol. je rađen da ne kopira čuvene francuske i italijanske etikete, originalnog ukusa objedinio je priču o autentičnosti vina Jokić.

Žuti muškat Jokić (0,75 l) 
Polusuvo belo vino,lako se pije,teško se prestaje,kao da jedete sveže i sočno voće.

Rosy Jokić (0,75 l) 
Suvo vino, vrlo osvežavajuće, kvalitetni roze od sorte 100% Syrah sa 14% alkohola.

Cuvee Jokić (0,75 l) 
Klasična crvena kupaža, 50% Cabernet, 25% Syrah i 25%Merlot sa 13,5% alkohola, lako se pije-aroma bobičastog voća


Vina sa Palića


Vinarija Reljić


Vino Reljić crveno (0,75 l)
Kupaža merlota i cabernet sauvignona u odnosu 50:50. Odležalo u barik buradima od srpskog hrasta, jačina 13,5% alk.


Vinarija Petra

Petra Grigio (0,75 l)
Pinot Grigio odlikuje svetložuta boja sa zelenkastim odsjajem po svom obodu. Ovo je vino odlične bistrine i svetlucave refleksije.

Petra Noir (0,75 l)
Vino je prijatne svežine i finih mineralnih tonova, koji su lepo zaokruženi voćnim karakterima, ali se u njemu, veoma stidljivo, naziru i cvetne note ljubičice.

Vinarija Tonković

Vino Kadarka Fantazija (0,75 l)
Vino boje crvenog maka. Na mirisu bezobrazno, prodorno, rezultat savršene ravnoteže između njegove moćne voćnosti i note ebanovine. Na ukusu zavodljivo, veoma prijatno i uglačano, poseduje dug i trajan buke na moku i toffee.


Vinarija Zvonko Bogdan

Sauvignon Blanc (0,75 l)
Intenzivan i aromatičan miris i ukus koji podseća na miris zove, tropskog voća, grejpfruta, košene trave i zelene paprike.

8 Tamburaša (0,75 l)
Vino predstavlja jedinstvenu kupažu raskošnog bukea sa izraženim aromama breskve i dunje, obogaćenih nežnim mineralnim i citrusnim tonovima i diskretnim nijansama belog livadskog cveća.

Život Teče (0,75 l)
Suvo crveno vino. Odlikuje ga intenzivna rubin crvena boja i prefinjena struktura sa zaokruženim mekim taninima i prijatnom aromatičnom završnicom. U čaši se postepeno razvijaju arome zrele kupine i višnje obogaćene mineralnim i začinskim tonovima.

Rose (0,75 l)
Rose odlikuje nežna ružičasta boja sa prefinjenim aromama jagode i maline i nežnim tonovima ružinog cveta.


Vinarija Aleksandrović

Trijumf (0,75 l)
Nastavljajući tradiciju svog oca kralja Petra I Karađorđevića – kralj Aleksandar Karađorđević je počeo proizvodnju i punjenje najkvalitetnijeg vina oplenačkog vinogorja među kojima se posebnim kvalitetom isticalo suvo belo vino Trijumf. Šezdeset godina kasnije, zahvaljujući kraljevom podrumaru Živanu Tadiću, strogo čuvana tajna proizvodnje Trijumfa vratila se na Oplenac.

Euforija (0,75 l)
Ružičasto poluslatko vino.

Harizma (0,75 l)
Harizma "Shardonea" prevashodno se ogleda u bujnim aromama i raskošnom ukusu. Vino se odlikuje intenzivnim mirisom, trajnim aromatskim kompleksom i punoćom ukusa.

Varijanta (0,75 l)
Zanosni miris divlje ruže koja raste na vinogradnim padinama Oplenca svedoči o duši ovog vina. Ovo je najbolja varijanta za uživanje u različitoj hrani od predjela do voća ili deserta.


Vinarija Kovačević

Aurelius (0,75 l)
Aurelius se dobija odležavanjem vina u hrastovim buradima. Bogatstvo i sklad mirisa, ukusa i voćni karakter postiže se mešanjem dve sorte grožđa, kabernet i sauvignon i merlota.

Chardonnay (0,75 l)
Belo suvo stono vino slamnato žute boje sa odsjajem kristalne bistrine, izuzetna aromatičnost mirisa i kompleksna punoća ukusa sa blagim tonom gorčine u pozadini podseća na ukus suve smokve i badema.Vina Hercegovine

Tvrdoš (0,75 l)
Klasičan vranac petropavlovskog polja sa prepoznatljivim aromama suvih brusnica i prijatnim notama prepečenog hleba

Žilavka (0,75 l)
Vrhunsko suvo belo vino vinarije Čitluk - Mostarsko vinogorjeVina Hrvatske

Malvazija (0,75 l)
Kvalitetno belo polusuvo vino.

Dingač (0,75 l)
Crveno polusuvo vinoPodrum "13. juli"

Krstač (0,75 l)
Izvanredno vino kontrolisanog porekla i kvaliteta, proizvodi se od istoimene sorte grožđa koje se uzgaja u podgoričkom vinogorju. Karakteristike za raspoznavanje Krstača su njegova izuzetna punoća, skladno razvijen buke i svetložuta boja. Proizvodi se u ograničenim količinama isključivo u okviru crnogorskog regiona.

Vranac Pro Korde (0,75 l)
Vino kontrolisanog porekla i kvaliteta, proizvedeno od autohtone sorte grožđa iz podgoričkog vinogorja. Vino tamnocrvene rubin boje, puno, harmonično, izuzetno tipičnog bukea.


Vinarija Čoka


Vino Muštuluk
Belo suvo vino.

Vino Muštuluk
Crveno suvo vino.

Muskat Otonel (0,75 l) 
Stono suvo belo vino

Ždrepčeva krv (0,75 l)
Autentičan proizvod koji je nastao pažljivim odabiranjem nekoliko sorti vina. Profilisanost bukea rasplamsava vatru i budi zaboravljene čežnje – takav osećaj želimo da i sami doživite, pridružite nam se!

Graševina (0,75 l)
Stono suvo belo vino.

Sangrija (0,75 l)
Vino sa prirodnim voćnim aromama.


Domaća vina
Domaće crno vino (1,00 l)

Domaće belo vino (1,00 l)